Fleksibelt brilleabonnement

BAK A ROBEN

BAK A ROBEN er et unikt koncept, der kombinerer muligheden for en alsidig brillegarderobe med et fordelagtigt tilbud fra Bak Optics. Med BAK A ROBEN har du mulighed for at have flere briller på samme tid uden, at det skal koste dig en formue. Med et løbende brilleabonnement hos os, kan du erhverve dig nøjagtigt de designerbriller, som du ønsker dig, uden det skal koste dig alt for dyrt. Alle skal nemlig have mulighed for et bredt udsnit af briller uanset sæson og behov.

Dine fordele

Normalprisen på en enkeltstyrke brille ligger på omkring 5000,- (3000,- for stel og 2000,- for glas).

Med BAK A ROBEN betaler du kun 25% af det totale beløb som udbetaling, hvis du ønsker et brilleabonnement på en enkeltstyrke brille. Det vil altså sige, at du kun betaler 1250,- i udgangspunktet. Herefter løber abonnementet i 36 måneder, hvor du betaler 199,- om måneden. Når abonnementet udløber, er brillerne selvfølgelig dine. Ved flerstyrkebriller- eller solbrille er den månedlige pris 349,-.

En vigtig detalje er, at du kan have så mange briller i din BAK A ROBEN, som du ønsker dig, uden at prisen bliver højere. Vi forlænger blot dit abonnement, så du stadig vil betale den samme faste månedlige pris.

Del betalingen, ikke synsoplevelsen

Delbetaling

Vi forstår, at investeringen i et par kvalitetsbriller kan være betydelig, og at det ikke altid er let at skulle betale hele beløbet på én gang. Når du finder det perfekte par briller, kan du nu vælge at dele betalingen op rente og gebyrfrit over en periode, der passer bedst til din økonomi.

Fordele ved delbetaling:

  • Budgetvenligt: Delbetaling giver dig mulighed for at sprede omkostningerne og undgå en stor udgift på én gang.
  • Personlig tilpasning: Vælg den delbetalingsperiode, der bedst matcher din økonomi og dit behov.
  • Enkel proces: Vores team er her for at guide dig gennem delbetalingsprocessen. Det er en hurtig og enkel procedure, der gør dit brillekøb bekvemt og overkommeligt.

Sundhed+

Finansiering af din behandling
Hos Bak Optics samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Ansøg nu og vær klar
Det koster ikke noget at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en Sundhed+ Kredit - så kan du selv vælge din behandling.


Få råd til at prioritere din sundhed
Du bestemmer selv hvor meget du vil bruge, og tilpasser selv din månedlige ydelse med en løbetid på op til 72 måneder.