BAK A ROBEN

Fleksibelt brilleabonnement

BAK A ROBEN er et unikt koncept, der kombinerer muligheden for en alsidig brillegarderobe med et fordelagtigt tilbud fra Bak Optics. Med BAK A ROBEN har du mulighed for at have flere briller på samme tid uden, at det skal koste dig en formue. Med et løbende brilleabonnement hos os, kan du erhverve dig nøjagtigt de designerbriller, som du ønsker dig, uden det skal koste dig alt for dyrt. Alle skal nemlig have mulighed for et bredt udsnit af briller uanset sæson og behov.

Dine fordele

Normalprisen på en enkeltstyrke brille ligger på omkring 5000,- (3000,- for stel og 2000,- for glas).

Med BAK A ROBEN betaler du kun 25% af det totale beløb som udbetaling, hvis du ønsker et brilleabonnement på en enkeltstyrke brille. Det vil altså sige, at du kun betaler 1250,- i udgangspunktet. Herefter løber abonnementet i 36 måneder, hvor du betaler 199,- om måneden. Når abonnementet udløber, er brillerne selvfølgelig dine. Ved flerstyrkebriller- eller solbrille er den månedlige pris 349,-.

En vigtig detalje er, at du kan have så mange briller i din BAK A ROBEN, som du ønsker dig, uden at prisen bliver højere. Vi forlænger blot dit abonnement, så du stadig vil betale den samme faste månedlige pris.

Ønsker du at høre mere om BAK A ROBEN?

Du kan altid kontakte Bak Optics på 32 94 92 99, så fortæller vi nærmere om BAK A ROBENs muligheder